Σχετικά με μας

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με μας

Έπειτα από μια σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας μας τόσο στο φυσικό κατάστημα που διαθέτουμε στην αγορά του ΙΛΙΟΝ, όσο και μέσω των social media των οποίων έχουμε χρησιμοποιήσει για την γνωστοποίηση του SENTIERO στο κοινό, 'ηρθε η στιγμή όπου έγινε απαραίτητη η δημιουργία του δικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος.
Με αυτή την προσπάθεια είμαστε πρόθυμοι και προετοιμασμένοι  με επιβλητικότητα να εισβάλουμε στην προσωπική "ντουλάπα" της καθεμιάς Ελληνίδας.Don't miss it!

Η SENTIERO δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 2016. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης!!!Η εταιρεία SENTIERO ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια με τα σχέδιά της που είναι chic, casual και elegant. Εκφράζουν κάθε γυναίκα που θέλει να «παίζει» με το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της, τη γυναίκα με λαμπερή διάθεση και πάθος για τη ζωή αλλά και τη μόδα.Διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές μόδας, φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η καλύτερη δυνατή ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή εξασφαλίζει τη διάρκεια στο χρόνο. Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, γεγονός που εξασφαλίζει την άφιξη νέων σχεδίων κάθε εβδομάδα στο κατάστημά μας!!

Loading...